Dikuasakan oleh Blogger.
RSS

PENCARIAN GADIS JOHOR - bukan aq lah!

assalamualaikum.
sebagai penduduk Johor yang super duper tegar, aq rasa sangat super duper bangga dengan pertandingan seperti ini. apa taknya, semua rakyat lelaki Johor bolehlah memulakan strategi mereka untuk mencari gadis - gadis Johor untuk dijadikan menantu buat mak tercinta mereka!

meh sini aq nak bagitau. semua ayu - ayu ok mereka. tapi sorang je yang aq berkenan di hati. memang cantik, lawa, polite, intelligent, talented, and superb! actually, she's my junior at SMK Dato Penggawa Timur. kalau dy menang, she's deserve ok! package yang sangat lengkap as ikon for Gadis Johor. dekat sekolah dulu dy sangat - sangat humble and low - profile. budak antik, lumrahlah kena kejar dengan semua budak laki kan? but, she's good! sangat loyal with her boyfriend until now! UNTIL NOW ok! sama - sama pandai, sama - sama cantik! suits together!

gadia yang aq cakap ni ialah....JENG..JENG..JENG...














AYSHAH RAHMAN :


cantikkan? without make up pon dy lawa. natural beauty!
picture taken from her facebook


banyak lagi picture dy yang cantik. kowg boleh tengok sendiri. btw, kowg boleh vote for her through PENCAGIAN GADIS JOHOR. dy memang patut menang sebab full package yang macam aq mention tadi and natural beauty tu penting. tak perlu make up macam icing birthday cake tebalnya! 

to ayshah : akak doakan menang ok! ( peminat dy sejak sekolah ni! )

ok! bloggers vote for her!
BYE!






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

Tanpa Nama berkata...

Do i know this girl?
Aku tak pernah nampak pun ?
By,
Ally syafiq

Ayshah Abdul Rahman berkata...

speechless. sis. thanx sgt :)

myza_zaza berkata...

ally syafiq : yes, you do!gedik!
ayshah ; pray 4 ur success!

anati sarah berkata...

dia memang lwa :p
saya org johor akan vote leyhh~

Catat Ulasan