Dikuasakan oleh Blogger.
RSS

pasti kacak ber - SAMAnya!!


ha! apakah motif bersama gambar ini? teka laju - laju!!


klu pertama : glove. dapat x? tak tau lagi? ok, aq bermurah hati memberi ini pula 


sudah dapat? bijak sudah...aq mahu berkongsi rasa tentang yang di bawah ini
.

.

.

.

.

.

dia diberi nama MOTOCROSS. inilah kenderaan bertayar dua yang menjadi idaman kalbu <3 <3
kechingg..kechingg
( owh..itu bunyi duit yang tidak mencukupi untuk membelinya...BANTU!! )
tersirat juga di hati nak buat surat minta dana ataupun tajaan pada mereka - mereka yang mempunyai duit bersepah - sepah agar memberikannya pada aq sebagai loan untuk aq membeli si idaman hati ini...SESIAPA SUDI?? ya! aq tahu ramai di sana yang sudi..murninnya hati! no acc aq : ( rahsia..kita calling2 kat fb noo ) cayalah blogger - blogger memang pemurah!!

aq memang mengidami kejadah ini dari kecil ( walaupun masih bersaiz kecil. saya paham! ) adalah sangat kacak dan gah jika seorang jejaka menunggangnya!! bole buat hati bertambah cair...gagagagagagaga! behave myza behave! aq teringin nak bersiar - siar sambil menunggangnya..malangnya aq hanya memiliki lesen kereta..oooo meyhh! sangat malang. tapi kalau disponsor untuk ambil lesen motor aq pasti dan yakin aq menangis sehingga biji mata terkeluar dan tidak mampu dipasang lagi!!maaf..maaf sangat hebat reaksi itu!

aq takut la sobonar eiyhh nak bawak motor ni..tapi kalau duduk belakang aq memang teruja kalau si penunggang membawanya mencecah 200km/j ( ada ke meter motor sebegitu? bedalllll ) dulu aq penah dididik oleh ayah untuk menjadi penunggang motor yang tegar! mula - mula smooth..ada gaya valentino rossi


beginilah aq pada ketika itu..mampu membuat aksi " up " anda mampu?

tetapi apabila tiba diselekoh jalan menuju ke kawasan rumah...aksi begini aq lakukan


lutut mencecah jalan! arghhh..dusta sebenarnya..

aq langgar sebuah kereta kancil yang ber-parking statik di tepi jalan! apakah itu ciri - ciri penunggang motor tegar? tak pasti..lekat je kaki di pintu rumah ayah terus bersuara " apa kata akak lupakan hasrat menjadi pemandu motor..sangat bahaya untuk rakyat jelata! kereta cukup ye.." aku hanya akur sambil bersyukur yang aq tidak akan merampas takhta rossi lagi!

semoga aq mampu menjadi seperti dy walaupun hanya dalam mimpi - mimpi yang mendatang !
nota ketiak ; kalau bulu ketiak ni mahal..memang aq jual untuk mendapatkan RM itu...  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Catat Ulasan